Why the panda and the meaning behind KriSee

Mød mig – Multiwoman:

Det har taget mig multimange år at nå hertil, hvor jeg kan dele mit autentiske JEG med DIG – nemlig det at være MULTIWOMAN.

Som model fik jeg ofte at vide, at det er da ikke en profession. Som sygeplejerske var innovative tiltag ofte intimiderende. Som danselærer og dommer lød det højlydt, at det kan du ikke leve af. Som drifts- og salgsansvarlig stod det klart, at indtjening var højere rangeret end værdifuld betjening. Fælles for alle fagområder – relationen til og arbejdet med mennesker på flere planer.

Så ramte Corona hårdt, og jeg tog mig tid til at forfatte, undersøge SoMe og har lige afsluttet en Life & Business coachuddannelse. Har jeg så endelig lagt til i rette havn? For nu – et rungende JA! Det er netop NUET, som jeg kan handle på og tage ansvar for – så her er JEG – Coach og Tekstforfatter med flere forskelligartede redskaber i min multibag.

Multiwoman – Mennesket bagved:

Jeg har personligt følt mig som en multistor boksebold grundet et utal af ydre som indre “slag” livet har budt mig.

Som ung været utrolig usikker og tillukket – “Har hun ingen ord i sig!” Gennem årene oplevet depressive perioder som blandt andet nybagt mor og skilsmisseramt. Senest været decideret stressramt – herunder kaotiske stunder med så meget på spil, at spillet næsten synes tabt! Fysisk har jeg ligget på jorden grundet uheld på trapper, cykel og i bil. Været en stor del af mine nærmestes brydning med kræft, blodforgiftning og hjertetilfælde. Stået min multienestående søn bi gennem en opvækst fyldt med udfordringer på flere planer. Sidst men ikke mindst et hav af selvudviklingskriser, hvor jeg har søgt til højre og venstre for at finde svaret UDENFOR mig selv.

I dag er jeg taknemmelig for at have været igennem alle disse kort beskrevne lag. Samtidig tilpas med at have erkendt, at svarene på livets mange gåder findes INDENI mig. Ansvaret for valg og handling på MIN banehalvdel. Min EGEN intuition er i nuet min bedste ven! 

Nu er jeg åben og deler hjertens gerne ud, så længe fokus er på at dele og ikke overføre. Det er utopisk at overføre egne erfaringer til andre. Din livsformel er for 
altid unik – særligt den indre. Ønsker DU at blive hørt og inspireret i en proces, der i sidste ende handler om at favne dig selv, står jeg klar!

Forneden et ærligt tekstøjeblik eller to
Oplev for en kort stund at være i mine sko

Searching for hope …

It all blackens
Flames stop
No sparkle left
Only darkness

I feel like a dead tree
Dried out
No leaves left
Only hollowness

I am totally paralysed
I am imprisoned in my own body
I am my own worst enemy
Searching for hope
Please return to me …

Smiling Secrets …

One may wonder what is hidden
behind her wide smile
Letting people know inner
secrets is not really her style
But with imagination we
could open up a story file

Hvorfor det mørke og lyse digt
Herunder får du denne indsigt

Why the panda and the
meaning behind KriSee

For mig afspejler pandaen et BÅDE OG – BOTH AND koncept på det ydre som indre plan. Dens sorte OG hvide pels. Dens forholdsvis tilbagelænede natur som brydes af energiske øjeblikke, der afspejler det at være introvert OG ekstrovert. Det vamsede samt bamsede udtryk, som minder mig om det at ”embrace” sig selv med alt, der er. Mit pandalogo er set fra siden, da jeg er ekstrovert med mit behov for at dele og gøre en forskel for andre, i en introvert udgave, idet jeg er ret privat og mine innovative tanker samt tekster oftest dukker op i eget selskab.

KriSee er en kombination af mit for- OG efternavn samt et udtryk for min egen formel: “Kri” lig med “kritisk” lig med at forholde mig kritisk til mig selv og mine til tider mørke sider. “See” lig med “at se” lig med at kunne se lyset og særligt lyset i mig selv. Tilsammen atter et BÅDE OG – og jeg er dér, hvor jeg embracer begge dele. Det går ikke lige godt i alle situationer, men når jeg giver plads og accepterer tilstedeværelsen af det lyse såvel som mørke i mig, ja så opstår magiske øjeblikke rent faktisk. 

Når du nu spejler dig i dig selv
Kigger du ind i dit indre spjæld
Måske noget i dig skal gå på hæld
Velkommen tiden til et farvel
Så der skabes plads til eget held