Tekstforfatning

Det kan være svært at lade andre deltage og tilmed forfatte din idé
Hos mig er du garanteret fortrolighed
og en positiv laden det ske

Ordrejsetoget is coming your way!

Hop på fra en af nedenstående destinationer – få hjælp og inspiration til lige dét, Du har brug for …

Jeg elsker at udtrykke pointer gennem rim og tekst
Det ender ofte med at skabe en form for indre vækst

Destination – Basic level

Skriftlig kommunikation af DIT behov

Du har i dit indre formuleret DIT behov, men er på udkig efter muligheder til at lade det stå tekstmæssigt klar for andre at læse eller høre. Det være sig privat som professionelt.

DU har fx brug for assistance til:
Brev – Kort – Tale – Rim – Oplæg – el. lign.

Timepris

900 kr. +moms

Destination – Plus level

Tekstforfatning af DIN spirende idé

Du vælger mig til, hvis det for DIG føles rigtigt at lade mig gøre dét, du har kær, til et tekstmæssigt spirende Univers. Her sparrer vi i fællesskab, hvor DU har førertrøjen på, og jeg følger efter med ord i det tempo og med det udtryk, du måtte ønske.

DU har fx brug for assistance til:
Et eller flere skriv til de digitale platforme – det være sig privat som professionelt, hvor du fx ønsker en rød tråd eller inspiration til at udtrykke dig på en for DIG autentisk måde.

Timepris

1.100 kr. +moms

Destination – VIP level

Vigtig Inspirerende Powertekstforfatning

Her får DU en førsteklasses ordrejse med mig. Du stiger ombord på et tog,
hvor DU får mulighed for at arbejde fokuseret med netop DIN drømmeopgave, og hvor jeg vil gøre mit for at nedfælde det i DIN ånd og samtidig tilbyde dig inspiration. 

Livets tog har en retning – fremad!
Jeg er overbevist om, at det også er retningen for DIN drøm. Dog er det vigtigt for mig at pointere, at der bevidst er tiltænkt stop på turen. Ord og bogstaver har som alt andet multimange former samt udtryk, og skabelsen til DIN endestation på ordrejsen er vigtig for mig. Tøv derfor ikke med at kalde på stoppesteder med henholdsvis proviantering af nye input, redigering og generel sparring i forhold til DIN drøm, inden rejsen sætter i gang igen.

Den tekstmæssige drøm kunne fx være:

Tekstmæssige dele til din hjemmeside – Kapitel eller kapitler til en bog
– Mængden af ovenstående afhænger af flere faktorer som blandt andet antal timer, længden på tekst osv.

FX kan rejsen for DIG være 6 timer sparring og 6 timer tekstforfatning eller 8 timer sparring og 4 timer tekstforfatning eller 3 timer sparring og 9 timer tekstforfatning

Sparring i forhold til DIN drøm kan fx indebære:

Indholdet af din drøm – Hvad dit egentlige budskab er – Hvordan du ønsker det tekstmæssigt formuleret – Hvordan jeg må udtrykke det, så det får DIN personlige stil – Privat eller professionel brug – Anvendelse af platform – hjemmeside, digital platform, fysisk bog eller andet

Ingen drøm er for stor
Hvis den i DIT hjerte bor

Jeg kan tilbyde en samlet 12 timers

VIP ordrejse til

12.500 kr. +moms

Forløbet skræddersyes altid DIT behov, og kan altid udvides ved tilkøb af flere timer.

Kristina har en medfødt evne til at bruge det danske sprog…

Jeg kan varmt anbefale Kristina. Hun har en medfødt evne til at bruge det danske sprog. Hun bruger ord og sætninger på en legende, kreativ, fantasifuld og unik måde. Dog – uden at glemme seriøsiteten i det, hun gerne vil formidle i sit arbejde med sine velovervejede tankeformer og livserfaringer. Disse ønsker hun med stor entusiasme at videreføre til de af hendes medmennesker, der har en indre trang til aktivt at indgå i en fælles arbejdsproces på en indre rejse. 

En rejse, som kan hjælpe til med at se på samt fralægge sig gamle mønstre, der ikke længere er konstruktive i deres liv og samtidig lade sig videreudvikle på det mentale, det emotionelle og det fysiske plan – måske derigennem også at opnå en større integration af de feminine og maskuline aspekter, både personligt som professionelt.

Mentor – Jo S. 🦋

Lad ikke din frygt stoppe DIN drøm
Sammen skaber vi den rette strøm

Du kan få lige det du drømmer om

Jeg tilbyder altid at forme det forløb, som DU ønsker dig.
Hold dig ej tilbage med at kontakte mig. 

Jeg tilbyder altid at forme det forløb,
som DU ønsker dig.
Hold dig ej tilbage med at kontakte mig. 

Opdag de andre Multirejser

Du er gerne stolt af at skille dig ud. Du føler dig samt bliver gerne flyvende ved ny udvikling. Til tider trænger du til at få sat tingene i perspektiv. I fællesskab inspireres du til at nå nye højder.

Indeni dig ligger mange frø – privat som professionelt. Vi får dit mindset til at spire. Du finder din egen fremadrettede formel på indre grøn balance. Tekstmæssigt får vi det til at vokse endnu mere!